Traditionele reiniging kantoren

Reiniging kantoren

Als klant bepaal jij op welk niveau er schoongemaakt wordt. Samen maken we een schema met planning waarbij het schoonmaakwerk aan bod komt. De frequentie van schoonmaken heeft de eerste prioriteit. De flexibiliteit van het team is ook erg belangrijk als er onverhoopt eens iets vaker schoongemaakt moet worden. Onze medewerkers maken volgens de HACCP regels schoon met milieu vriendelijke producten. Wij adviseren daarnaast ook de reiniging met onze eigen mistmachines of de stoomreinigers of met de speciale multifunctionele reiniger Kirby. Elk soort vuil vraagt om eigen aanpak van verwijdering! Wil je van de vloer kunnen eten?

Vraag onze experts voor een demonstratie!

De traditionele reiniging van de kantoren of werkruimtes kunnen zowel vóór, tijdens of na kantoortijden uitgevoerd worden. In de CAO voor schoonmaak wordt wel rekening gehouden met extra vergoedingen voor de schoonmakers op de uren tussen 21:30 uur en 06:00 uur. Ook in het weekend geldt een speciale toeslag.
Onze voorman komt regelmatig controleren of hetgeen wat is afgesproken ook is nagekomen. In het begin natuurlijk vaker, maar door intensief te begeleiden zal de schoonmaker zelf zijn kwaliteit bewaken en met jou als klant samen ervoor zorgen dat je tevreden bent en blijft. Wil je een andere aanpak van kwaliteit beheersing, dan nemen we dat op in de afspraken.

reiniging kantoren
Schoonmaak van kantoren en kantoorpanden

Professionele Schoonmakers

Al onze schoonmakers hebben een schoonmaakdiploma of volgen een schoonmaakcursus. Daarnaast kunnen ze allemaal een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen, want je wilt natuurlijk ook betrouwbaar personeel over de vloer krijgen. Zijn er cursussen die jij als klant zelf hebt ontwikkeld of wenst dat de schoonmaker een speciale opleiding gaat volgen? Laat het gerust weten en dan zorgen wij ervoor dat onze medewerkers deze ook volgen en met positief resultaat slagen als er een examen aan verbonden is. Zo sluiten we van Schoonflex naadloos aan op jouw bedrijfscultuur. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel bij reiniging kantoren.

Wij streven altijd naar 100% tevredenheid van de klant.

Geïnteresseerd in wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!