Schoonmaak Diensten

Wij hebben ervaring met ongeveer dertig verschillende vormen van schoonmaak. Van operatiekamer en high care ruimtes tot rioolzuivering, van directiekamer tot bouwkeet. Elk project vraagt dan ook om andere schoonmaak diensten.

Naast alle wettelijke regels omtrent arbeidstijdenwet en CAO regels, zijn maatregelen van huidige RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) maatgevend!

Hieronder staan onze schoonmaak diensten.

Reiniging kantoren

Traditioneel met personeel en materiaal maken wij de ruimtes schoon van kantoren en kantoorpanden. We onderscheiden ons door middel van onze flexibele inzet.

Reiniging fabrieken

Onze experts hebben veel ervaring in de specialistische reiniging van de machinerie food en non food. Zo hebben wij jarenlang binnen ons netwerk gewaardeerde diensten geleverd.

Ontsmetting ruimtelijke omgevingen

Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan gebouwen en transportmiddelen. Met de komst van de pandemie hebben we gezocht naar de mogelijkheden voor het helpen van het bestrijden van het virus.  Na onderzoek hebben we een buitenlandse uitvinding in ons assortiment toegevoegd en onze specialisten getraind. Deze schoonmaakwerkzaamheden verrichten wij dan ook met onze mistmachines.

Stoomreiniging als oppervlaktebehandeling

Ook oppervlaktes kunnen we stomen; denk onder andere aan auto’s,  tapijten, stenen vloeren, maar ook stoelbekleding. Hierdoor kunnen wij echt vuile oppervlaktes aanpakken.

onze schoonmaak diensten

Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden
van onze schoonmaak diensten en een offerte op maat.