FAQ

Lees hier alle veelgestelde vragen

Er zijn in Nederland uiteraard veel ervaringen met werken met mist, bijvoorbeeld de bestrijding van Vogelgriep, dan ziet u deze behandeling op het nieuws.
In ons bezit en op verzoek verkrijgbaar is het internationale veiligheidsblad en tevens ook een laboratorium onderzoek wat hierop antwoord geeft. Wetenschappelijker kunnen wij het niet maken.
In de mist zit een desinfectiemiddel dat bijna alle bacteriën en virussen onschadelijk maakt.
Het werken na behandeling in een ruimte kan al veel eerder, maar uit veiligheidsoverweging kiezen wij ervoor om een ½ uur aan te houden. Het blijft een desinfectiemiddel die in hele kleine deeltjes ronddwarreld.
Het middel is nagenoeg geurloos en na behandeling ruikt u niks meer. Als u de mist al zou proeven, dan proeft u een lichte citroensmaak.
Zoals gezegd blijft het werken met een desinfectiemiddel. Daarbij willen wij onze medewerkers beschermen tegen eventueel aanwezige virussen en bacteriën.
Nee, de ruimte is voor 99,99% schoon.
Zeer nuttig, u draagt bij aan de bestrijding van Covid-19.
Elke behandeling is anders, maar 1.000 m2 duurt ongeveer een half tot een heel uur. Dit ligt aan het aantal ruimtes. Een grote ruimte is sneller klaar dan een aantal kleine ruimtes die te samen een grote ruimte maken.
Op dit moment is er alleen een Engelse versie beschikbaar.
Nee, stoom is heet en komt vrij als de watertemperatuur over de 100 graden is. Mist komt koud uit de machine.
Nee, heel licht vochtig zou enigszins in de buurt komen, maar nauwelijks voelbaar tot merkbaar.
Er moet een stroompunt op de locatie aanwezig zijn voor de machines. Tijdens en korte tijd na de mist behandeling niemand in de ruimte laten.
De mist komt bijna overal en bij de juiste behandeling is er afdoende resultaat m.b.t. bacteriën en virussen in de lucht.
Uit het laboratoriumonderzoek blijkt dat het middel veilig te gebruiken is in de buurt van etenswaren en dat het geen nadelig effect heeft.
Er is geen brandbare stof aanwezig in het middel wat kan leiden tot een ontploffing.
Er wordt niet aangeraden om direct in onder stroom staande apparatuur en/of stroompunten te spuiten. Onze behandelaars zijn daar speciaal op getraind.
Dit verschilt per locatie, wij maken graag een offerte op maat.
Ja er is een machine op de markt die werkt met ander product en UV! Doorwerken is dan mogelijk, maar de behandeling is ongeveer 400 keer zo duur en ook die machines maken (meer) geluid en ongestoord praten met elkaar lijkt niet echt mogelijk.
Als klant bepaalt u zelf wat u goed genoeg vind. De één vindt tippend stofzuigen prima en de ander wilt echt het zand uit het tapijt hebben. Wij hebben machines die het beter kunnen dan welke stofzuiger verkrijgbaar in de winkel. Vraag om een kleine demonstratie.
Ja, als klant bepaalt u zelf wat u wenst en waar u voor wilt betalen! Bel voor een afspraak en samen komen we tot een passend voorstel.
Wij zijn al toeleverancier van personeel voor de schoonmaakbranche sinds 1998 en hebben zeer uitgebreide ervaring daarin. Zelf ook met de voeten “in de klei” gestaan en leren elke dag bij. Ook bekend met chemicaliën en HACCP.

Toch nog meer vragen? Neem gerust even contact op.