Stoomreiniging als oppervlaktebehandeling

Stoomreiniging

Stoom is waterdamp wat onder andere vuil oplost. Het reinigingsapparaat wat wij gebruiken zuigt daarna het vuil op. Je kunt de machine vergelijken met een soort wasmachine. Stoomreiniging is een schoonmaak methode welke wij deels uitvoeren om oud vuil te verwijderen. Daarnaast kan de methode ook voor desinfectie en dagelijkse schoonmaak ingezet worden. De reiniging duurt langer, maar het resultaat is er dan ook naar.

De klant bepaald hoe schoon iets moet worden. Vooraf testen we of de gewenste oppervlakte geschikt is voor deze reinigingsmethode. Dit is een cruciaal onderdeel van de procedure.

Lakvloeren of vloeren in de was

Beschadiging aan lakvloeren of vloeren-in-de-was moet voorkomen worden. Onze opgeleide schoonmakers weten dan ook precies hoe ze hier mee om moeten gaan. Vloeren terug in de was zetten of lakken gebeurd door onze specialisten.

stoomreiniging
Stoomreiniging oppervlaktebehandeling

Bereikbaarheid en toepasbaarheid van stoomreiniging

Stoomreiniging is ideaal voor allerlei ondergronden waar oud vuil op zit. Zoals stoffen bekleding, vloerbedekking, linoleum vloeren, epoxyvloeren en natuur hardstenen vloeren.

De stoomreinigingsmachine is erg zwaar en moet om die reden dan ook rollend het werk of de schoonmaakplaats kunnen bereiken. Daarnaast raden wij werken op hoogte met de stoomreiniger af.

Voor meer informatie, neem contact op.