Reiniging Fabrieken

Reiniging fabrieken inclusief machines voor food en non food

Opgeleide schoonmakers

Voor deze werkzaamheden worden extra opgeleide en getrainde schoonmakers ingezet. Zij zijn dan ook minimaal in het bezit van het VCA Basis diploma. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Veiligheid staat bij ons voorop, dus zonder uitzondering.

Specialistische reiniging fabrieken

Vooraf kijken wij welke speciale reinigingsmiddelen nodig zijn. Er kan gewerkt worden met onze eigen middelen of middelen naar keuze. Voor specifieke opdrachten raadplegen wij specialisten. Bijvoorbeeld voor het gebruik van aparte chemicaliën. Indien gewenst worden voor exceptionele opdrachten onze schoonmakers speciaal opgeleid.

reiniging fabrieken
Industriële reiniging

Kwaliteitscontrole

De schoonmaakwerkzaamheden van reiniging fabrieken gebeuren onder direct toezicht van een voorman. Hij is in het bezit van onder andere het veiligheidsdiploma VCA VOL. Hiermee laten wij namelijk zien dat wij kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu. Daardoor kan onze operationeel leidinggevende deze kennis ook toepassen.

Werken op hoogte

Een aantal van onze medewerkers zijn ook in het bezit van het hoogwerker certificaat. Hierdoor kunnen ook de plafonds en moeilijk bereikbare plekken van machines schoongemaakt worden.

Machines voor food en non food

Wij hebben ervaring met het reinigingen van zowel machines voor food als voor non food. Erg belangrijk voor fabrieken die net als ons hygiëne hoog in het vaandel hebben staan.

Voor een advies gesprek of een vrijblijvende offerte, neem contact op.