Ontsmetting ruimtelijke omgevingen met mistmachine

Reiniging met mistmachine

Een zeer handig middel om in te zetten in ruimtes die veelvuldig door verschillende personen gebruikt wordt is Fog cleaning oftewel reiniging met mistmachine. Deze manier van cleaning zorgt dan ook voor 99,99% effectieve verwijdering van schadelijke aerosolen. Ruimtes desinfecteren tijdens deze Corona pandemie is heel belangrijk. Een goede manier van ontsmetting van ruimtelijke omgevingen zoals gebouwen en transportmiddelen is bijvoorbeeld met onze mistmachine.

Virus bestrijding

Voorbereidingen

Voordat onze schoonmakers aan de slag gaan zullen de ontsmettingsruimtes ontruimt moeten zijn van personeel. Daarna kan de ruimte grondig met de mist bereikt worden. Voor het aansluiten van de machines moet op locatie 230 volt wisselstroom aanwezig zijn.

Onschadelijk voor mens en dier

Reiniging met de mistmachine is vooral een preventief middel. Volgens de rapporten is de mist onschadelijk voor mens en milieu. De mist is ook niet brandgevaarlijk. Het langdurig inademen van mistdamp met desinfecterend middel is echter niet gezond.
Onze schoonmakers dragen tijdens de reiniging altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. De speciale kleding voeren wij dan ook doelmatig en milieu vriendelijk af.
Bij ons is het laboratoriumonderzoekrapport aanwezig van het gebruikte desinfecterend middel. Daarnaast kunnen er op aanvraag ook aanvullende Laboratoriumrapporten gemaakt worden. Dit valt onder maatwerk. Onder andere de veiligheidsinformatiebladen van het desinfecterend middel zijn bij ons aanwezig. Op verzoek kunnen wij deze toesturen.

Reiniging met mistmachine

Na reiniging

Na reiniging met mistmachine is de ruimte 30 minuten niet te betreden zonder persoonlijk beschermende middelen. De instructies van onze specialisten zijn hierin leidend.

Coronavrij?

Adverteren met bijvoorbeeld het woord “Coronavrij” is een keuze. Wees wijs met juiste bewoordingen.

Wij kunnen onze desinfecterende mistdienst inzetten:

Onder andere in kantoren na sluitingstijd, vakantiewoningen, huizen, horecagelegenheden, winkels, fabrieken en zelfs auto’s.